Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Mennyit is dolgozol?
[21-2] [1-1]

2012.07.03. 15:01 Idézet
Niia

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt? Öhm, sulis hétköznapokon kb. 4-5 órát, szünetekben meg köbö hármat..
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? Hát a sulis hétköznapokon a felét, szünetekben meg kettőt :)
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? A dizivel általában egy, egy és fél órát, grafikákkal meg a milyenség a szempont..
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? Ömm, a blogom tartalmával nem nagyon kell foglalkozni, de ha nincs más dolgom általában teszteket töltögetek ki és azokat rakom fel, vagy rajzolok, verset, dalt írok és detto..
- Mennyit frisselsz egy nap? Manapság minden másnap írok bejegyzést, és általában mindig bővül a tartalom egy rajzzal, vagy egy elkészített finomság képével..


2012.07.01. 07:54 Idézet
Chieri

Oh én is! ^^
- Hány órát töltessz egy nap gép előtt? Ez attól függ mennyit engednek meg. Hétköznap amikor suliból hazajövök olyan 2 órát, hétvégén meg szünetekben meg olyan 5 órát.
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? Majdnem az összeset.
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? Grafikákkal körülbelül 10 percet, dizivel olyan 1 órát, de az egyszerűségen múlik.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? Nem sokat, hamar megírom.
- Mennyit frisselsz egy nap? Minimum 5-öt szünetben vagy hétvégén, hétköznap pedig 1-2-t.


2012.05.14. 16:49 Idézet
LuPir

Ohh én is, én is! :) Kicsit hosszú lett, bocsi ^^" Én oldalakat tudok egy molylepkéről is beszélni XD

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt? Elég változó. Hétfőn, Szerdán és Pénteken nem nagyon van időm semmire, ilyenkor látástól Mikulásig edzésen vagyok... csak annyira szoktam fellépni a lapra, hogy rendet tartsak (chat meg hasonlók) és ha mondjuk van email vele kapcsolatban, vagy más kérdés-kérés, azt elintézem. Csütörtökön hat körül hazaesek, ilyenkor szoktam leginkább foglalkozni az oldalammal. A hétvége sose biztos, télen még csak-csak otthon ülés és szerkesztés, de ahogy egyre jobb az idő, úgy én is kiszabadulok a barátokhoz. A Kedd az egyetlen nap, amikor szinte mindig és totál biztosan rendszeresen ráérek. Ilyenkor az se meglepő, ha hat órát görnyedek :)
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? Azokon a napokon, amikor épp, hogy le tudom tenni a hátsóm igazából majdnem minden percem Spikee-on töltöm. A szabadabb napokon 2-3 órát biztosan fent vagyok, meg még azok az apróságok, amikor ezért-azért felugrok, mert eszembe jutott és meg kéne csinálni, vagy valami.
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? Én úgy vagyok vele, hogy a designnek nem kell kéthetente változnia. Még hónaponta se. Évszakhoz készítem, akkor is max két félét egyhez. Ilyenkor viszont mondjuk egy teljes Szombatot sokszor bele kell ölnöm. Az is hozzátartozik, hogy nem vagyok egy csúcs designer és a html-nek is csak a felületét simogatom, szóval hogyha valamit kitalálok (ami nem feltétlen könnyen megvalósítható XD) akkor annak hajlamos vagyok utánna nézni és az alapoktól igyekszem megérteni miről van szó. Nem állítom, hogy megy, de ha egy kódot meg kell írni vagy át kell formálni legalább nem esek teljes kétségbe. Szóval nálam ritkán van diziváltás, de akkor elég okat szöszölök vele... Már csak a tervezés miatt is :)
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? Gyakorlatilag leginkább ezzel foglalkozom. Egy "kész" oldalra feltenni ezt-azt megkönnyíti az életet. Viszont mivel Spikee személyes jellegű, így sokszor akár BKV-n is eszembe jut ez-az, sőt, órákon is gyakran előkapom a mindenes-füzetet és elkezdek bele írkálni, hogy mi kéne. Az ötletek többségét így is dobom, vagy átalakítom, de a brainstorming sokat segít a bővítéshez.
- Mennyit frisselsz egy nap? Főleg az idióta időelosztásom miatt inkább két-háromnaponta frisselek, de akkor igyekszem valami tartalmasabb dolgot feltenni, nem csak három mondatot egy új modulba. Aztán hol sikerül, hol nem...


2011.12.15. 16:43 Idézet

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt? Hát ez nagyon attól függ hogy mikro kivel hogyan vagyok de általánosan hétköznap úgy délután 3-fél4-től este 9-ig -10ig hétvégén ha nincs programom akkor reggel 10-11-től úgy éjfélig.
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? Blogom van szal kb napi 1 óra (haírok blogot vagy dizit csinek) ha nincs kedvem akkor aznap fölse nézek az oldalra.
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? régen emlékszem 5 órán át is képes voltam 1 kinézetet csinálni most kb 1óra alatt összedobom.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? hát blogon kívül mást nem írok.
- Mennyit frisselsz egy nap? 1x.


2011.04.16. 11:01 Idézet
Luisee

Helló. :D Jó az oldal, szeretem tudni, hogy nem csak én gondolok így egy-pár dolgot. :3 Annyit még hozzáfűznék ehhez, mielőtt kitöltöm ezt a bigyuszt, hogy nekem blogom van (közösen egyik barátnőmmel, de nem rólunk szól többnyire, hanem az állatainkról), csak hogy tisztában legyetek vele. x3

Hány órát töltessz egy nap gép előtt? Nem szoktam mindig naponta gépezni. Ha rossz az idő, akkor is inkább megpróbálok valami mást csinálni. Átlagosan kétnaponta...1-2 órát.
Abból mennyit fordítasz az oldaladra? Hm..inkább úgy mondom, hetente 1-2 órát. :D
Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? Nem sokat, hónaponta 1-2 órát.
Mennyit foglalkozol a tartalommal? Amit tudok, leírok, változó, de általában ez hetente 2 óra.
Mennyit frisselsz egy nap héten? Egyszer-kétszer. Azt is inkább hétvégénként, ha éppen nincs más programom.

Csak elmondanám, hogy én is voltam régebben gépmániákus gyerek, de szerencsére kijöttem belőle. Még a mostani gépezési időmet is szeretném csökkenteni. Számomra fontosabb a való élet, és az, hogy ne legyek szemüveges. xD Meg az állataim, a barátaim, a friss levegő mert idebent épphogy nem ájulok el. :D És ugyan egy aprócska faluban lakom, de annyi minden történik ennek ellenére. :) Na csak ennyi, remélem, nem untattalak titeket. x3


2011.03.17. 13:35 Idézet
Katy (lovely-selena.com)

Én is. :S


2011.03.02 00:07
Masi

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Na nézzük csak, jobb esetben 3kor hazaérek. Gép azonnal be majd este 11kor kikapcs. Szóval átlagban 8 órát, hétvégén meg rohadtsokat. Tom, vérbeli kocka vagyok. Ezvan. Ez jutott :D
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Az az első hogy felmegyek az oldalamra hátha valaki írt.^^ Amikor szerkesztettem az oldalt akkor olyan 3-4 órát áldoztam rá, de nagy frissnél volt olyan is, 6-7 órát
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Hónaponta váltom őket. Nálam nem az  a fő, hanem a tartalom. Egy olyan témával foglalkozik az oldalam amiről nincs más magyar web. Ígyhát muszáj vagyok tartalomra ráálni, csak a grafikából nem okosodnának a látogatók.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Sokat, nagyon sokat. Imádok hosszú cikkeket írni, dumálni-dumálni. És hozzájúk kedvcsináló képeket betűzdelni. Meg persze a végére a saját véleményem. Szóval jah, én tartalom párti vagyok.
- Mennyit frisselsz egy nap?

Jelenleg semmit. ^^" Akkor amikor szerkesztettem...hát. Én mellesleg a 'néha, de akkor tartalmasat' rendszer híve vagyok. Szóval ha frisseltem akkor vagy hosszú cikkekel jöttem vagy letöltésekkel vagy mindkettővel :D


2011.03.17. 13:33 Idézet
Katy (lovely-selena.com)

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Hétközben kb. 2 órát. Hétvégeken kb. 10 órát (kemény mi? :S)
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Hétközben 1,5 óra, Hétvégeken: 8 óra
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Nagyon sokat, ha új dizit rakok fel akkor kb. az egy nap. :)
- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Mostanában nem sokat mióta van egy társszerkesztőm :D
- Mennyit frisselsz egy nap?
Közösen Sofival (társszerk.), de kb. egy olyan 6-szor. :D


2011.03.14. 20:21 Idézet
Chinami {diaries.gportal.hu}

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt? 3-4, hétvégén többet (4-5-6 vagy akár 7 xd)
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? csak 1-2t, inkább játszani szoktam
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? fél óra, néha több (minden nap egy kicsit)
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? fél óra
- Mennyit frisselsz egy nap? max. 3x, de a 2 is ritka


2011.03.14. 13:44 Idézet
Ayame

huh hát megint hali!
Én ugy heti 2-3 frisset szoktam, vagy legalább felnézek^^"
válaszolgatok(5 oldalam van) ez ugy napi félóra.
Design...hát az nagyon igényesen készülxD nem teszek rá akármilyen képet szal képkeresés negyed vagy fél óra.
Van egy céltárgy...de ha jobbképet találok ugyis az elsz rajta^^"
én egy animés oldiról vagyok szal van mik között válogatni...
A Design összességében másfél vagy 2óra x'D
Tartalom mondujuk fél óra
napi 4 órát gépezek(tiltás vanT-T) amugy én szivesen többet is...
Akkor mást nem is csinálok a gépen...msn tartalom/dizzi közben: D
gps oldim elég kezdetleges, csak design ami van normálisan tartalom alig alig...
ayame-chan.gp


2011.03.02. 00:07 Idézet
Masi

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Na nézzük csak, jobb esetben 3kor hazaérek. Gép azonnal be majd este 11kor kikapcs. Szóval átlagban 8 órát, hétvégén meg rohadtsokat. Tom, vérbeli kocka vagyok. Ezvan. Ez jutott :D
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Az az első hogy felmegyek az oldalamra hátha valaki írt.^^ Amikor szerkesztettem az oldalt akkor olyan 3-4 órát áldoztam rá, de nagy frissnél volt olyan is, 6-7 órát
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Hónaponta váltom őket. Nálam nem az  a fő, hanem a tartalom. Egy olyan témával foglalkozik az oldalam amiről nincs más magyar web. Ígyhát muszáj vagyok tartalomra ráálni, csak a grafikából nem okosodnának a látogatók.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Sokat, nagyon sokat. Imádok hosszú cikkeket írni, dumálni-dumálni. És hozzájúk kedvcsináló képeket betűzdelni. Meg persze a végére a saját véleményem. Szóval jah, én tartalom párti vagyok.
- Mennyit frisselsz egy nap?

Jelenleg semmit. ^^" Akkor amikor szerkesztettem...hát. Én mellesleg a 'néha, de akkor tartalmasat' rendszer híve vagyok. Szóval ha frisseltem akkor vagy hosszú cikkekel jöttem vagy letöltésekkel vagy mindkettővel :D


2011.03.01. 21:27 Idézet

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?

Válasz: Rohadt sokat xDD

- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?

Válasz: 70%nyi időt az kábé 4-5 óra, ha nagy átalakítás van!

- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?

Válasz: Sokat szoktam! Szeretem az esztétikát és inkább vesződök PS-ben 3 órát, minthogy ocsmányul maradjon az oldal! Minden dizi saját készítésű...

- Mennyit foglalkozol a tartalommal?

Válasz: Sokat xD nagy időm része a kritika írás és az egyéb gépelés xD

- Mennyit frisselsz egy nap?

Válasz: Míg fejlődőben van az oldal addig 1-3 modul friss midnennap, ha van rá energia, ha meg uncsizok akkor meg min. 5 modul.


2011.02.22. 21:24 Idézet
Zoey

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Hát... elég sokat :D najó nagyon sokat :D

- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Hát kb 3-4. De közben néha mást is csinálok.

- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Ha éppen dizájnt váltok akkor általában hétvégén, amikor éjjel is tudok vele foglalkozni, elég el tudja venni az időmet. Ilyen ikonokkal meg a többivel nem sokat dolgozom. Inkább a tartalommal vagyok elfoglalva.

- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Próbálom minden időmet erre fordítani. Először a cseréket meg ilyesmit intézem aztán a többi időmet tartalommal töltöm.

- Mennyit frisselsz egy nap?
Minden nap egyet, ha van időm kettőt. Ha valami miatt nem tudok azt általában próbálom pótolni.


2011.02.11. 19:05 Idézet
norka

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Sokat... Nagyon sokat.. xD

- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Átlagosan minimum 3 órát.

- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Hát ha dizicsere van (kb. hetente) akkor arra rámegy a napom. Grafikával nem szoktam olyan sokat.

- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Az utóbbi időben egyre többet. ;) De amúgy átlagosan a lapra szánt időnek a felében.

- Mennyit frisselsz egy nap?
Minimum egyet, de jobb napokon akár kettőt is.


2011.02.10. 12:14 Idézet
Fanni

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Hát ez attól függ hogy mennyi időm van. Ha sok akkor van hogy 2-3 órát. :$ xD
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Majdnem az egészet. (:
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
A grafikával nem olyan sokat de a designnal elég sokat.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Az a legfontosabb és nem olyan sokat mert gyorsan meg tudom írni a cikkeket.
- Mennyit frisselsz egy nap?
Ez szintén attól függ mennyi időm van. Ha sok akkor napi 2x, 3x.


2011.02.08. 12:29 Idézet
rosee./rosalie-blog.gp/

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
= 2-3 általában.:$
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
= fél órát,1 órát
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
= hétvégeken szokott lenni grafikai friss,a designet hetente-2 hetente cserélem
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? 
= blogos az oldalam,de nekem nagyon fontos hogy tartalmas oldalra jöjjön a látogató
- Mennyit frisselsz egy nap?
= 1-2× szoktam frisselni


2011.02.04. 21:58 Idézet

Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
- Hát amennyit csak tudok. Ez napi 5-6 órát jelent xD - jó de van amikor egész nap oda sem jutok szóval eléggé változó de úgy átlagosan 5-6 óra -


Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
- Hát ha napi 5 órát nézünk abból 4-et biztosan.


Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
- elég sokat xD


Mennyit foglalkozol a tartalommal?
- sokat :D


Mennyit frisselsz egy nap?
- általában csak 1 frisset írok de van amikor 3 is van xD


2011.02.03. 18:54 Idézet
Ricki

- Hány órát töltessz egy nap gép előtt?
Sokat... Minimum 3 óra... :$ Tudom, hogy kocka vagyok... ^^ xD
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra?
Sokat... Három órából minimum egy és felet, de inkább kettőt.
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal?
Mostanában egyre elkicsinyednek a szememben ezeknek a fontossága, így egyre kevesebbet foglalkozok velük... Jelenleg maximum egy óra, minimum fél óra :)
- Mennyit foglalkozol a tartalommal?
Két órából egyet biztosan
- Mennyit frisselsz egy nap?
Általában egyet, de ha annyira összegyűlnek a dolgok, akkor kettőre bontom. Kettőnél többet soha nem szoktam.


2011.02.03. 18:36 Idézet
petravagyok ×

- nagyon sokat szoktam itt ülni :$ :D
- elég sokat. amint eszembe jut valami meg is csinálom.
- nem sokat szoktam fordítani a designel. Nekem nem jönnek be a csicsás, dizik. Szóval 30-60 percet. A grafikára 5-10 percet.
-  egy, másfél órát.
- 3-4 de an mikor többször, illetve kevesebbet.


2011.01.31. 19:39 Idézet
Lilkó

 - Hány órát töltessz egy nap gép előtt? *Kb olyan 3 órát szoktam
- Abból mennyit fordítasz az oldaladra? *Pontosan nem tudom,de minimum 1-2 órát.
- Mennyit foglalkozol a dizivel a grafikákkal? *A dizájnnal nem sokat babrálok,őszintén szólva ha fél órát fordítok rá,a grafikára is ennyit kb.
- Mennyit foglalkozol a tartalommal? *Általában olyan fél órát-egy órát.
- Mennyit frisselsz egy nap? *maximum háromszor,de sokszor még egyszer se. xD


2011.01.31. 15:11 Idézet
Barbi

1 kérdés:5 órát

2 kérdés:3 órát

3 kérdés:olyan 1-1 órákat

4 kérdés:sokat azzal is olyan 1 óra körül

5 kérdés:sokat 1 nap 6 szor vagy 7 szer


[21-2] [1-1]

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu