Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Szolgáltatók

Bevallom nem igazán arról szól ami címe :S
Sokan lenézik az mlaposokat meg a hasonlókat kitiltják őket versenyekből vagy cserelehetőségekből és úgynevezett sablonos oldalaknak nézik őket. mert mindenkinek a Gp és az „úgynevezett: HTML PHP lapok” a best. És szép lassan de biztosan haladunk afelé hogy szépen a Gp-seket is a szar kategóriába sorolják. Tapasztaltabb vagy éppen „felnőni” vágyó szerkesztő átmegy „PHP-RE” aztán amikor rájön hogy mégsem megy ez igazán visszatér.  Ez hülyeség ez csak szolgáltató, az oldal lényege hogy az adott tárhelyből mit hoz ki a szerkesztő, lehet hogy nincs pénze gp-re lehet hogy nincs ideje türelme kedve vagy nem tud html kódokat pötyörészni. Ezt meg kell mindenkinek érteni lehet hogy neki könnyebb, lehet hogy te le van az oldala reklámmal lehet hogy éppen nem a legszebb de nagyon nem kell lenézni.. nagyon nem :S  szerintem mindenki ismer/ismert olyan lapot ami bár „gyenge” szolgáltatója ellenére fantasztikus/volt. És az tudja a legjobban milyen odalent lenni aki már volt lent és amikor úgymond feljön akkor ugyanúgy belerúg a kissebbe ugyanúgy nem adja meg a lehetőséget neki ami neki akkor nem igazán volt meg. Ő is beáll a sorba és lenézi őket. Én láttam már szép tényleg szép és tartalmas mlapos oldalt amit szerettek is az emberek, amikor meg már „felemelkedett” akkor meg lenézte a kicsiket. Mindenkinek meg kell érteni azt hogy nem az lényeg  hogy mi van az oldala neve  utáni pont után hanem az a lényeg ha bepöttyinted a címet milyen oldal tárul eléd, hogy mit tud a szerkesztő kihozni a szerkeszthető felületből. És az mindegy hogy jegyzettömbbe vagy FCK editorba pötyögi  mindegy a végeredmény a fontos. Nem azt kérem hogy mostantól minden mlapos cserekérést fogadjatok el csak azt hogy adjátok meg nekik a lehetőséget.

7 hozzászólás
Idézet
2011.12.26. 13:07
Arachme

Igen a másik szarnak a tartalomra hm szép oldal akkor jó oldal nézzük meg mit írnak de a szép oldal nem minden esetben tartalmas is..  mért a wikipédia szép? nem igazán mégis mennyire nézik.. de nálunk nem vagy "szép" (márhogy kinél mi a szép) akkor szar vagy és tényleg örülhetsz a látogatóknak anno pár éve még animés szerkesztésem fénykorába volt olyan 90-100-as látogatottságom és kíváncsiságból a tartalomra kattintásmérőket raktam örülhettem ha volt napi 2-3 ember aki beleolvasott valamibe :/

Idézet
2011.12.26. 10:48
CanĐy

Sziasztok!

Hát itt mindenkinek teljesen igaza van. Még jópár éve keztem el szerkeszteni az mlapon, mielőtt átalakult volna. Jó közösség volt, mindenki mindenkinek  barátja, csere helyett a társoldal kifejezés volt elterjedve. Akkor kb 11 éves lehettem ^.^

Aztán hamarosan jött az a nagy őrület, hogy mindenki kezdett átköltözni a gportálra. Én szerettem az mlapot, meg hát nem is volt akkora tudásom és programjaim hogy átmenjek gp-re.

13 évesen aztán mégis csináltam egy oldalt itt a gportálon. Nagyon jó itt oldalt szerkeszteni, nekem nagyon tetszik. De már egyáltalán nem olyan mint régen.

Ha nem olyan szép egy design akkor már örülhet az ember a 10 látogatónak... Pedig a tartalmat is lehetne nézni. Fotós oldalam van, pár hónapja nyitott, már egész jó 37,8 átlaglátogatottsággal. De fogadok a fotókat legfelljebb 3-an látták :S

Idézet
2011.09.22. 07:46
Ledagirl(Zselatin.GP)

Sokáig nekem nem is engedték hogy gp-s lapom legyen, és mlapon voltam, elötte meg 5mp.eu-n és mégis volt látogatotság, pedig nem volt tulcsicsázva a lapom egyszerűen hoztam a frisseket, és sok tartalom volt. Nem tudom miért nézik le az mlaposokat, mert igenis ott is rengeteg szép, és tartalmas lap van ezt tudomásul kell venni, és kész.

Idézet
2011.04.21. 10:28
Artemis

Szóval ez borzasztó hogy hogy lehetnek ennyira nagyképűek nám látják a lényeget nagyon hülye felfogásúak.. bár ma más egy oldallátogatókra megy és tönyleg nagyon sok olyan oldal van ahol a dizire harapnak..  önmagában akkora katasztrófa nem lenne ha a szerkesztő nem állítani ki olyan igényeket és feltételeket aminek ő maga nem felel meg. Határolja be magát mégis hol áll és ne képzelje magát nagynak.. a szép dizi az számomra semmi.. láttam már "szép" dizit de az oldal egy nagy rakás szar volt és olvashatalan..  igazan van Gp-snek hogy ezeket ki kell osztani jó esetben észreveszik magukat még jobb esetben elhúznak.. de mindíg is lesz olyan aki szarik az egészre..

Idézet
2011.04.07. 17:39
Csak Egy GP-s

...
Én már láttam olyan oldalt (nem is egyet), mely még 2 órája nyitott, "extra kúl" dizájn volt, (persze semmi tartalom) 50 cserehelyből 2 szabad, és kiírja "csak szép dizisek", "csak html, php", "nagyon tartalmas" "átlaglátogatottság 200 felett" és "mlapos és gportálos és egyéb sz*r oldal ne jelentkezzen". Aztán kért egy mlapos oldal cserét és odaírta a chat-jébe "bocsi nem mehet a TOP csere túl rosz a dizi! majd máskor".. Hát eléggé beszóltam az oldalnak jóformán 4 oldalt írtam neki e-mail-re.. Aztán törölte az oldalát.. Mos komolyan, miért ennyire nagy képű valaki? 

Idézet
2011.03.23. 17:17
Eszti

Teljesen igazad van Fanni. A legtöbb szerkesztő manapság már a legtöbb szerkesztő cserekérés esetében a másik oldalának a kinézetét nézi :S pedig, nem az a fontos. Jó oké, meg kell mondanom, hogy azért egy olyan oldalra nem szívesen megy fel az ember, ami nagyon katvány, de inkább a tartalom a lényeg. Nemtudom, ki hogy van vele, de ha tőlem kérnek cserét, akkor előbb szétnézek az adott illető oldalán, és akkor mondom, hogy lehet-e. bár álltalában mindig elfogadom :D Engem az nagyon zavar a mai gp-sek között, hogy mindenki csak a kinézetre megy, és arra, hogy kinek néz ki jobban az oldala S: ezek vannak a portálajánló legelején (tisztelet a kivételeknek, mint Etus) -.-"

Idézet
2011.03.21. 14:02
Fanni

Hát teljesen igazad van... én is láttam már mlapon nagyon jó és rossz oldalakat (és nemcsak a design terén néztem) és láttam gp-n meg akárhol máshol is jó és rossz oldalakat. Nem a szolgáltatótól függ egy oldal, hanem a szerkesztő hozzáállásától, ügyességétől.

Én is kértem egyszer egy cserét egy oldalról, aztán visszaírt, hogy bocs, de nem, mert hogy mlapossal nem fogad el cserét, csak ha html.. a html meg hát ugye nem egészen azt jelenti, amit az ilyenek gondolnak, de ez már egy másik téma... :)

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu