Kritika Lap
Cikkek

Állnadó vitatéma, vagyis örök gondok és bonyodalmak amik kicsony szerkesztő közösségünket érik. Hogyan lehet megakadályozni megoldani és kikerülni? Vannak rá tippjeint, gyere kommentelj, mond el véleményed meséld el saját történeted:)


Interjú, egyes témákról névtelenül és vannak emberekről is akik valami újjat hoztak mi kicsiny szerkesztői közösségünkbe, vagy éppen keményen megdolgoznak azért hogy olyannak lássuk az oldalukat amilyennek igazából ők is elképzelték. Konkrét kérdések konkrét válaszok, összehasonlító elemzések, ésatöbbi olvass és kommentelj!


Én kérdezek, te felelsz, hétköznai álltalános kérdések amival csak a ti felfogásotokra és időtöltésetekre kérdezek rá, ha van kedved válaszolgass, ha nincs akkor ne. nEKEM Csak egy infó hogy is áll a kis szerkesztői közösségünk a mai világban.


Itt az érdekesebb blog bejegyzéseinket láthatjátok  kigyülytve, csak amolyan éppen mikor hogy szösszenetek, de elég hasznosak lehetnek  kedves olvasóinknak:) Remélem hasznosak lesznek^^  

 
Kérezz-felelek..

Gondolom ti is úgy gondoljátok hogy eleget kérdezősködök de hogy ti nem kérdeztek semmit ez már felháborító :] szóval kérdezzetek akármit akármiről (holnapszerkesztésnél maradjunk xd) a véleményem.. persze a kérdéseket kulturáltan tedd fel és ha jó a kérdés egy cikk is születhet belőle :D

Kérdezz!

 
Chatbox

Ahogy az egész oldalra igaz itt is, szabadon leírhatod a véleményed, próbáld kulturáltan, azt is leírhatod hogy milyen szemét vagyok, véleményt kérek.. azé az oldal.. a véleményeké.. csere lesz ha kértek, és nevem is van mégpedig Arachme & Mr. Rejtélyes
Privát kérdést ide: almaspite@pofa.be

KRITIKÁT NE A CSETBEN KÉRJETEK!!
van rá külön menü.. itt csak elveszlik meg nem vesszük észre..
és egyebekért..
Vendégkönyv


 
Vajaspiritós

Szerkesztő: Arachme és Mr. Rejtélyes
Host: Gportál
Téma: Kritika
Design: 5. Stílus ~ jófajta idézetes
Készítette: Mr. Rejtélyes
Elérhetőség:
almaspite@pofa.be
Nyitás2006.04.03.
Nyilatkozat, elnézést a helyesírásért mindketten láthatóan bajnokok vagyunk hibák terén, de igyekszünk;)

 

 

 

 

Mi a lényeg?
[8-1]

2012.07.01. 07:58 Idézet
Chieri

- A honlapszerkesztés lényege?
Az én szememben az, hogy a cikkek megírásával én is tanuljak az állatokról, és másoknak is átadjam a tudásomat. Meg persze, hogy barátkozhassak.
- Mi egy oldal lényege?
Mindenkinek örömöt okoz, ha egy olyan dologra, amit nem tudott rátalál! :)


2011.12.15. 16:49 Idézet

A honlapszerkesztés lényege? Lényege????? hát ez nagy mértékben függ attól hogy milyen az oldalad. De az is lényeges hogy te hogyan látod.
Mi egy oldal lényege? hát a benne lévő tartalom.


2011.02.22. 21:42 Idézet
Zoey

- A honlapszerkesztés lényege?
Érdekesnek és szórakosztatónak találom.Leköti az embereket, és szerintem hasznosabb az ha valaki új dolgokat tanul meg mint pl órákat lógni a facebookon, vagy egész nap egy videojátékot játszani.

- Mi egy oldal lényege?
Mindenki könnyebben jut információhoz. Az a jó ha egy oldalon olyan is van amit vagy nagyon nehéz megtalálni vagy tényleg egy új- és egyedi dolog. Ez általában érdekli az olvasókat. :)


2011.02.15. 16:32 Idézet
Fanni(csoda gp)

- A honlapszerkesztés lényege?
Ha valaki szereti csinálni akkor már mindegy miért. Csak élvezze. :] Nekem tök jó hobbi és szerintem sokan vannak így.
- Mi egy oldal lényege?
Hogy segítsán másoknak és információkkal lássa el a látogatókat.


2011.02.11. 18:59 Idézet
NORKA

1. Szerintem az a lényege, hogy alkossunk valamit. Én talán már ezt is művészetnek mondanám, ahogyan pl. a festést is. Kreatív munka és kikapcsolódás az erre fogékony embereknek.:)

2. Itt is azt mondanám, hogy az alkotás szépsége. A legtöbb ember szeret valamilyen kreatív dolgot csinálni. Ki ezt, ki azt.


2011.02.08. 12:53 Idézet
Fanni

1. Szerintem a lényege az, hogy másoknak mutassunk valamit. Én pl. szeretném másokkal megszerettetni az állatokat és ezt hogy is tehetném máshogy, mint hogy létrehozok egy állatokkal foglalkozó oldalt :)

2. Szerintem egy oldal lényege az, hogy a látogatóknak nyújtson valami számukra érdekes információt az adott témával kapcsolatban. Egy állatos oldal pl. nyújtson rengeteg információt az állatokról, hogy segítségükre legyenek az olyan látogatóknak, akik maguk is állatbarátok, állattartók.


2011.02.05. 19:15 Idézet
Teddy

- A honlapszerkesztés lényege? Hát, jó kérdés.xD Vannak olyan emberek akik azért szerkesztenek, mert megkönnyebbülnek tőle. Ilyenek a blogosak. Vannak akik a látogatottságért és az elismerésért. És vannak olyanok, akik csak, azért mert szeretik az amit csinálnak.
- Mi egy oldal lényege? Fhúúú... ezzel is megfogtál. x) Szerintem (mint az előzőbe is írtam) a blogosak megkönnyebbülnek, és valakik az elismerésért, és mások öröméért szerkesztenek. De egy oldal lényege az, hogy egy emberről, dolgokról olyan információkat tudhatsz meg, amit eddig még nem tudtál. Vagy okolhatsz, esetleg csak jól érezheted magad rajta.:)


2011.02.05. 16:53 Idézet
Artemis

Kérdéseim..
- A honlapszerkesztés lényege?
- Mi egy oldal lényege?


[8-1]

 
Bajnokok

A kis versenyzőink megígért hirdetése. :D
Október 29.

Íme a verseny első helyezettje, Carrie az ígért 3 hónapos hirdetésével.

A kis második, Clly, akinek szintán Október 29-ig tart a hirdetése.

És Shou akit szintén 3 hónap hirdetéssel díjjaztunk.

 
Kérj Kritikát!

Szeretnél kritikát kérni?itt nem azt fogod megkapni hogy most a diziden a kék meg a rózsaszín nem illik össze hanem hogy mik a hibái az oldaladnak és nagyon szigorúan nézem a tartalmat is! Ellenőrzöm olvasható-e az oldal, nem írtál óriási nagy hülyeséget és megmondom milyen az oldal egy olyan látogató szemével akinek nincs más célja az oldaladon csak a téma után érdeklődni..

Kritikát kérek!                  Elkészült Kritikák

 
Amit te akarsz..

Ha van valami jó kis témád amiről szívesen beszélgetnél, akkor írd meg és listára kerül. Kérd ki mások véleményét és tudd meg mit gondolnak egy adott helyzetről és dologról az emberek. Majd az adott témából kiderül hogy interjú vagy cikk esetleg más formájában dolgozzuk fel a témádat:)

Témát Kérek!

 
Elitek

Itt a többi oldalamat láthatjátok és nézhetitek meg :) és a többieket:)) cserét bárkitől elfogadunk nincs feltétel, csak egy csere van ez elit top akármi hívjuk valahogy mindegy, te oda raksz ki ahova szeretnél. Jelentkezz nyugodtan.

Arachme ~ malac-mania.gp
Cler ~ dunkindonuts.gp
ria ~ befree.try.hu
Arachme ~ almaspite.net
Lala ~ l-a-l-a.gp
Forrás ~ forraslap.gp
Shou ~monogatari.gp
Shou ~ ajisai.gp

 
Pípók..
Indulás: 2007-04-03
 
Közérdekű

"Pár napja kaptam egy emailt, amin bár meglepődtem, örültem neki. Egy nagyon kedves, látássérült fiatalember hívta fel a figyelmemet az akadálymentesítés fontosságára, és rögtön azt gondoltam, segítenünk kell neki..."
Tovább

 Tagok:
 My Absurd View  Anchime Gp.  Liliana  My Happy World Gp. KritikaLap  Novus  Shadow World Gp.  Rajz- & Fotóblog  PiciPaw Nox rajongói oldal
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu